Jumaat, 20 Januari 2012

MNFAJ DAN DOUBLED DIE

Setiap orang ada kelebihannya masing2.Pengkhususan didalam sesuatu bidang mengikut keistimewaan dan kelebihan yang ada akan membawa kepada kepakaran dalam bidang berkenaan.Pemerhatian depankanta mula tertumpu pada blogger mnfaj bila melihat kebolehannya menjelas dan mengkelaskan syiling2 variti doubled die tulin yang agak teknikal dan luas bidang perbincangannya.
         Walaupun masih menuntut di UTM Skudai,namun minat dan penglibatan mnfaj dalam dunia Numismatik sentiasa meletakkan dirinya dibarisan hadapan bersama ahli2 Numismatik Malaysia yg aktif dalam blog.Penglibatan beliau dapat dikongsi bukan hanya sekadar tertumpu pada blog beliau tetapi juga blog2 yg diaktifkan oleh beliau semata2 untuk mendedahkan dan berkongsi bidang Numismatik.
      Seringkali bila terbaca penjelasan mnfaj berkaitan syiling variti doubled die,depankanta meletakkan beliau sebaris dengan pakar syiling error nucoins dan Mr Dickson.Dengan usia yg masih muda dan pergaulan dgn pakar2 numis yg begitu luas,mnfaj telah berada dalam landasan yg akan membawa kepada kepakaran dibidang numismatik dimasa akan datang bagi menggantikan pakar2 yang sedia ada.
     Meskipun dilihat kategori doubled die menjadi kegemaran dan kepakaran beliau,kategori errors yang lain juga mendapat ulasan yg baik untuk dikongsi bersama beliau.
    Penulisan dalam B.I dalam blog beliau bukan penghalang bagi rakan2 blogger BM untuk bertukar komen.Mungkin mnfaj dan rakan2 blogger numis dapat mempelupuri dalam mencari terjemahan terbaik dan tepat istilah2 Numismatik dan kategori errors kedalam BM.
    Semoga ramai lagi lapisan muda akan menjejaki langkah mnfaj dalam memajukan Numismatik Malaysia dan dapat memertabatkan Numismatik kita ke persada antarabangsa.
                                                                    MNFAJ
      "SELAMAT MAJU JAYA DALAM BIDANG PELAJARAN DAN NUMISMATIK SDR MNFAJ"
Lawat terus ke blog mnfaj:http://mnfaj.blogspot.com/
                                        http://errorcoingallery.blogspot.com/view/classic